Cadeaus

Bij een feestje hoort een mooi geschenk. De Schenckerij helpt u graag bij het zoeken naar een mooie fles wijn, een lekker speciaal biertje of een krachtig gedestilleerde versnapering. Uiteraard maken wij daar een prachtig cadeau van!

Verjaardag, geslaagd, nieuw huis, jubileum, getrouwd...
Er is altijd wel een reden te verzinnen om iemand te verrassen met een leuk cadeau! In onze zaak staan het hele jaar door drankpakketten voor u uitgestald. Zo kunt u uw eigen pakket samenstellen uit wijn, diverse soorten bier of gedistilleerd.


Zakelijk

De Schenckerij heeft naast z'n grote assortiment van wijnen en gedistilleerd, u ook vele geschenken te bieden! Dit omdat een ieder graag een blijk van waardering ontvangt. Dat kunnen uw relaties zijn of uw opdrachtgevers. Maar ook kunnen dit uw eigen medewerkers zijn, die zich het gehele jaar inzetten en juist dat beetje extra geven dat uw bedrijf zo uniek maakt. Een van de manieren om waardering uit te spreken is het overhandigen van een attentie in de vorm van een goede fles wijn of een mooie fles gedistilleerd.

Cadeaubon
U weet het even niet meer... Dan is een cadeaubon een uitstekende keuzen. Een feestelijke verrassing op niveau. Eén die altijd wordt gewaardeerd. U kunt bovendien zelf bepalen voor welk bedrag u de cadeaubon schenkt.

 

  • afbeelding 1
  • afbeelding 2
  • afbeelding 3
  • afbeelding 4